2007. augusztus 27., hétfő

Nem bírom ki...

hogy ne jelezzem, pillanatnyilag nem érdekel a Magyar Gárda. majd amikor megvernek, üldöznek, tüntetést oszlatnak, összecsapnak a kormányerôkkel, akkor igen. Addig azonban úgy tekintek rájuk, mint a Jobbik ingyenes és kötelességtudó biztonsági szolgálatára. A rendezvényeket ezután ôk fogják biztosítani, ami nem fogja szúrni a szimpatizánsok szemét és elrettenti a másként gondolkodókat. Az egyházi jelenlét az avatáson kamikázeakció volt, de még emlékszem Hegedûs Lóránt tevékenységére, a politikai állásfoglalás mindenkinek a szíve joga, amíg nem mások nevében nyilatkozik. A látszat ismét jól keveredett a tényekkel. Tomcat ügyes volt, az antifasiszták ügyetlenek. Jelentem, volt szerencsém erôszakosokért (sic) rendezvényt szervezni, nagy buli volt, de véletlenül sem úgy csináltam volna, mint a Dózsa tériek... Ennyit sem érdemelne meg a téma, de miután Honey, aki politikai analfabéta, megkérdezte a témáról a véleményemet, rá kellett jönnöm, hogy az uborkaszezonban a sajtó végre lecsaphatott valami témára, és most csámcsoghatunk rajta hetekig. Ha senki nem foglalkozna velük, egyszerûbb lenne. Ha a fentiek pedig bekövetkeznek, a jogosan feloszlatják ôket.
Ja, az avatás szervezôi is jobban figyelhetnének: egy ilyen magasztos eseményen nem túl ízléses a máshogy gondolkodók kifütyölése... Vagy ne említsék a várhatóan negatív reakciót kiváltó szervezeteket (Háttér, Labrisz, Romák. stb), vagy moderálják a hallgatóságot. Egy ilyen hangsúlyozottan a Nemzet javát szolgáló tömörülésen nem kell kirekesztônek lenni. Vagy a cigány-zsidó buzik telkén elvi okokból nem fogják a parlagfüvet irtani?

2 megjegyzés:

Independence írta...

Schatzi, teljesen egyet értek veled, csak egy dolgon szeretnék javítani: magyar politikához analfabéta vagyok... És néha már azt gondolom, hogy talán az a jobbik állapot, vagy nem?

Dementia Schikk írta...

Bocsánat, így értettem...