2008. január 9., szerda

Új év

Nem hiszek az újévi fogadalmakban, de az újév hajnalán könnyelműen megfogadott "visszaszokok a dohányzásra" máris beteljesülni látszik. A másik irányba sokkal nehezebb volt. Csak az vigasztal, hogy Valaki megígérte, hogy leszokik velem júliusban. Hátha akkor könnyebb lesz.
Nem hiszek abban sem, hogy az első nap végzett tevékenységek előre vetítik az éves aktivitást, de lehet, hogy jövőre inkább korán lefekszem - nem egyedül -, aztán reggel jót szexelek, egész nap lustálkodok, és eszembe sem fog jutni a takarítás, semmilyen értelemben.
Kezdek babonás lenni, pedig nem is tettem hagymát az ablakba. És lencsét is azért főztem, mert finom volt, a gályatulajdonos ígérete szerint ebben az évben úgyis felvet majd a pénz. Csak tudjak mibe kapaszkodni.
Azért az is elgondolkodtató, hogy kollégáim véleménye az volt a mai együttülésen, csak azért vagyok olyan, mert nehéz időszakom van. Azokra a bizonyos napokra velem kapcsolatban még sohasem hivatkoztak. Azt nem mondom, hogy kezdek vénülni, az már folyamat, ráadásul hála a botoxnak a mosoly az arcomon állandósult, inkább talán gyengülök, ha rám van írva, mit gondolok.
Más kérdés, hogy pont tegnap éjjel közös megegyezéssel felmondtam a cégemnél, két hetet adva arra, hogy megtalálják az utódomat. Igaz, hogy csak álmomban.
Kíváncsian várom a fejleményeket, voltak terveim, elhatározásaim erre az évre: tavaszra a CILS4, az őszi fej-vadászszezoznra pedig a dobbantás, de ha ezek is úgy teljesülnek, mint a várt szokásos évi nagy veszekedés, nem sok jóra számítok. Majd jövőre.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha júliusban a "Valaki" leszokik veled a dohányzásról, de teszem azt augusztusban feltétlenül vissza szeretnél szokni, akkor rám számíthatsz! :))

Dementia Schikk írta...

Köszönöm drágám :-*